Půjčka zdarma existuje

Půjčka zdarma existuje

I když se zdá, že dneska není vůbec nic zadarmo, přesto existuje produkt, který při dodržení podmínek zcela bezplatně dostanete. Zadarmo můžete totiž s kratší dobou splatnosti získat svou první půjčku u některé z nebankovních společností a nezaplatit ani korunu nad půjčenou jistinu.

Nečekejte statisíce

Půjčka zdarma je kromě velmi krátké doby, na kterou si peníze půjčujete (obvykle maximálně 30 dní), limitována také svou výší. U jednotlivých společností se poskytovaná částka pohybuje od několika tisíc do 25 000 Kč. Jedná se tedy o půjčku, která vám pomůže překlenout nějakou nečekanou finanční krizi, jako je rozbitý domácí spotřebič, ale jen v případě, že v řádu týdnů budete mít dost peněz na to, abyste ji splatili. Některé firmy ji poskytují i o víkendech a svátcích, takže může být záchranou i ve chvíli, kdy nemůžete třeba k penězům, uloženým v bance, i když finance potřebujete okamžitě.

Vyberte si tu, která vám vyhovuje nejlépe

Výši půjčky a její podmínky je vhodné si ještě před uzavřením smlouvy porovnat s podobnými finančními produkty. Každý poskytovatel má poněkud odlišné požadavky na to, co musíte pro poskytnutí půjčky doložit, a také si vybírá, komu své peníze půjčí. Zatímco jeden poskytovatel půjčí zaměstnancům, OSVČ, maminkám na mateřské, studentům, seniorům, a dokonce i problémovým klientům, jiný si dlužníky vybírá přísněji.

Pomoci vám může například některý ze srovnávačů půjček, který vám odhalí jak výhody, tak i nevýhody jednotlivých půjček. Srovnání najdete například na prvnipujckazdarma.eu. Vedle porovnání jednotlivých parametrů tam najdete uživatelské recenze a také hodnocení, jaká je šance, že vám bude daná půjčka schválena. Užitečná může být i informace o způsobu a rychlosti předání peněz.

Pozor na zbytečné půjčky

Některé věci jsou i zdarma drahé. Pokud si potřebujete půjčovat na něco, co nutně nepotřebujete, promyslete si to. V případě, že se splacením opozdíte, zdarma se změní na vysoký úrok a případně i další poplatky. Půjčujte si proto promyšleně.

Tags from the story
Written By
More from PR článek
Chůva pro vaše děti 
Že jsou děti radost, ale především starost, člověk pochopí, až když si...
Čtěte více
Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *