Rady pro začínající e-shopaře

Rady pro začínající e-shopaře

Chcete začít prodávat na internetu? Víte, že svými výrobky dokážete oslovit velkou část zákazníků a je škoda, že je doposud neprezentujete veřejně? 

V tom případě vám jistě hlavou proběhla myšlenka, týkající se zřízení e-shopového řešení, které by začalo vaše výrobky prodávat a vám tak stoupal váš zisk. 

Pokud tedy o něčem podobném přemýšlíte, měli byste jistě vědět, co všechno zřízení e-shopu obnáší a jaké možnosti se vám naskýtají. Možností, jak založit e-shop, je totiž více než dost.

Buďte originální 

Založit si e-shop zdarma, napadne asi každého z nás, jenž chce ušetřit a netuší, jak si bude na trhu se svými výrobky stát. Tato varianta je vhodná zejména pro ty, kteří nabízejí pouze jistý sortiment zboží a e-shop nebude jejich primárním zdrojem příjmů. 

V tomto případě tak nemusíte být příliš kreativní, jelikož, a protože je toto e-shopové řešení již vymyšleno předem. Má tedy své hlavní prostředí, které je vesměs identické, nabízí základní ucelenou nabídku, která sice příliš nenadchne, ale ani neurazí a vy tak můžete začít rovnou prodávat. 

Pokud ale máte v plánu, že se svými výrobky obstojíte u širšího spektra zákazníků a nechcete jít s davem, a naopak máte v hlavě naprosto vlastní koncept celého e-shopu, je pro vás vhodným řešením zapřemýšlet se nad tím, zda by nebylo vhodné si nechat zřídit e-shop na míru či se zajímat o pronájem e-shopu.

Jak a kde začít?

Ať se již rozhodnete pro jakoukoliv variantu e-shopového řešení, mějte vždy na mysli, že nejdůležitější ze všeho, je oslovení potencionálních zákazníků a také zajištění kvalitních logistických služeb, které jsou hlavním tahákem většiny zákazníků, a to stejně tak, jako zajištění ucelených možností plateb, kterých je v současné době, více než dosti. 

Pronajímané e-shopy mají vcelku velmi dobře propracované importy zboží i platební brány, ze kterých si jistě vybere i ten nejnáročnější zákazník. I velmi levný pronájem e-shopu má zařízen velmi ucelený seznam možností, které pro počáteční investici do e-shopového řešení, rozhodně stačí.

E-shop na míru anebo e-shop k pronájmu?

Toto rozhodnutí, je zcela a jen na vás. E-shopy k pronájmu jsou samozřejmě levnější variantou, oproti e-shopům na míru, ovšem oproti nim skýtají i jisté nevýhody. 

commerce

Mezi ty patří zejména omezené uživatelské prostředí, do kterého si musíte valnou většinu funkcí přikupovat, což se ve finále může velmi prodražit a také nízká variabilita celého prostředí, které se vám po čase může zdát být velmi fádním. 

E-shop na míru se s těmito faktory vůbec nepotýká. Je totiž vytvořen přesně podle vašich instrukcí a nápadů, které máte v hlavě. Jedná se tedy o e-shop, který je vám ušit přímo na míru. Závisí tak tedy na vašich potřebách a také přáních, o která se e-shop na míru opírá.

Chcete si zdarma vyzkoušet profesionální e-shopové řešení Zoner inShop, které je k dispozici k pronájmu i jako základ pro e-shopy na míru? Demoverze e-shopu je k dispozici na 60 dní bez omezení funkcí – můžete s ní rovnou prodávat

 

Tags from the story
Written By
More from PR článek
LISCA SELECTION, Troufáte si?
Také jste si někdy pořídila body, sportovní top nebo podprsenku, kterou by...
Čtěte více
Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *