Motivační filmy #1

V motivačních filmech naleznete spoustu motivace pro lepší výsledky.
Motivační filmy vám pomůžou v dosahování lepších výsledků.

Motivace je motor, který nás žene vpřed a pomáhá nám dosáhnou lepších výsledků, ať už ve sportu, vzdělání nebo businessu. Každý z nás by chtěl něčeho dosáhnout, ale jen malé většině se to doopravdy povede. Proč? Důvodem je, že jsme málo motivováni, neustále se vymlouváme, prokrastinujeme nebo se jen snažíme dělat mnoho věcí a žádné se nedokážeme věnovat pořádně. Nedokážeme se zkrátka dostatečně motivovat a pak naše odhodlání pro danou věc den co den klesá.

Jak se dostatečně motivovat?

Existuje spoustu možností, ale my si zde uvedeme pouze jednu a to tu nejúčinnější, kterou můžete naleznout ve filmech. Je neuvěřitelné, kolik motivace se dokáže skrývat v několika desítkách minut trvání celého filmu.

Sportovní motivační filmy pro lepší sportovní výkony

Po skončení filmů Pokojný bojovník a Nikdy to nevzdávej, budete mít dostatek motivace, která vás ihned donutí se zvednou z postele nebo gauče a začít něco dělat. V případě, že po uplynutí několika dnů vaše motivace bude opět klesat, se můžete podívat na motivační videa vytvořená z těchto filmů na video serveru YouTube a rázem budete znova motivováni.

Pokojný bojovník (Peaceful Warrior)

Informace o filmu Pokojný bojovník
Žánr Drama, sportovní, psychologický
Rok 2006
Délka 120 min

Film byl natočen podle knižní předlohy Dana Millmana, kde hlavní postavou celého příběhu je mladý a velmi nadaný sportovec Dan. Tento nadaný sportovec má vše co by správný chlap měl mít – hezké holky, které na něj letí, vlastní motorku a neustále si užívá různých párty.

Nic však netrvá věčně a tento pohodlný život Danovi skončí poté, když podlehne těžkému zranění, které podle doktorů bude znamenat konec jeho sportovní kariéry. Naštěstí se však Dan potká se záhadným mužem z benzínové pumpy, kterého začne nazývat Sokrates.

Dan se začne od Sokratese učit, jak se stát pokojným bojovníkem a najít tzv. svou cestu, která mu také pomůže se opět postavit na nohy a provozovat sport, který miluje.

Nikdy to nevzdávej (Never Back Down)

Informace o filmu Nikdy to nevzdávej
Žánr Akční, drama, sportovní
Rok 2008
Délka 110 min

Jake Tyler (Sean Faris) je mladík, jenž se společně se svou matkou a mladším bratrem, který je nadaným hráčem tenisu přistěhoval do Orlanda. Zde na něj čeká nová škola, kde se bude muset seznámit s novými spolužáky. To mu nebude dělat vůbec žádný problém, dokud se neseznámí s místní školní fighterskou celebritou Ryanem, který Jacka vyzve k boji poté, co zjistí, co je vlastně vůbec Jack zač.

Jack dostane od Ryana pěknou nakládačku, kterou si nechce nechat líbit a rozhodne se, že začne trénovat bojové umění u mistra Djimona Hounsoa, který ho naučí bojovat a zároveň se mu snaží neustále opakovat, že pomsta není správná.

Jack tvrdě trénuje a jeho dovednosti z oblasti bojového umění se neustále zlepšují. Čím více trénuje, tím méně již touží po odplatě, jenže i přesto, že Jack již přestane toužit po pomstě, se celá situace mezi Jackem a Ryanem bez závěrečného boje neobejde.

More from Michal Kubátko
Tlačítko repeat na YouTube
YouTube je populární video server, který denně používáme na svých počítačích, mobilních...
Čtěte více
Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *